Hei!
Som nevnt på Instagram, så skal jeg gi ut e-kokebok i løpet av desember, og i god tid før juleaften. Hurra! Den blir tilgjengelig her på bloggen. Endelig dato kommer jeg tilbake med. Her kommer det til å være fokus på digg, næringsrik mat som er raskt og enkelt å lage i en travel hverdag, hvorav smart mat for raske bein. Alle oppskriftene er gluten- og melkefrie, uten at det går på bekostning av hverken smak eller næringsinnhold. Det er blant annet tips og triks om hvordan preppe ekstra når man først lager mat, slik at det er lett tilgjengelig utover uka. Altså en god del fokus på batch-cooking hvor man lager mer i en omgang, og gjerne flere ting samtidig når du først er kokkeleringsmodus. Da fjerner du litt stress fra hverdagen, og kan bruke mentalkapasiteten din på å naile en god løpeøkt, for eksempel.
Jeg er ute etter å skape digge matretter som inneholder godt med næringsstoffer og har en sammensetning som gjør at man kan holde et stabilt blodsukker og energinivå. Dette synes jeg også er spesielt interessant for idrettsutøvere, da det krever en god balanse av nok energi, fokus og å sørge for optimal restitusjon for at man skal kunne gjennomføre de planlagte øktene.
Under er tre sniktitt-bilder av hva som blir å finne i boka.
Restitusjonsmuffins med avocado, søtpotet og råkakao
Torsk med cashewcrust, grønn puré og crispy potet (med sylta rødløk)
Energikuler med ingefær og sitron
Det blir en god variasjon av oppskrifter fra kjøleskapsgrøt til digge gryter og bowls.
Pris er 119 kr, og boka lastes ned som en interaktiv PDF, som gjør at den kan lese fra pc/mac og andre mobile enheter. En perfekt digital gave med andre ord.
I mellomtiden kan du følge meg på Instagram (stories) hvor jeg som oftest legger ut maten jeg lager på jobb hver dag.
Vi høres!