Denne passer perfekt som tilbehør til seven hour taco. Smaker i grunn dødsdigg som tilbehør til det meste spør du meg.
Lag kvelden før den skal brukes for best resultat.
Sylta spicy rødløk
Preppetid
Tid å lage
Total tid
Av: Ida
Antall porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 rødløk
- 4 tynne skiver ingefær
- 15 pepperkorn
- 15 korianderfrø evt en ts korianderpulver
- ½ rød chili
- 3 hvitløksfedd, hele
- 3 dl vann
- 2 dl eddik
- 1 dl sukker/honning eller agavesyrup
- ⅙ ts havsalt
Framgangsmåte
- Kok opp vann, eddik, sukker.
- Ta av platen og la det kjøle seg litt ned.
- Skjær rødløken i tynne skiver med en mandolin.
- Skjær chilien i ringer, ingefær i tynne skiver.
- Ha i alle ingrediensene over i eddik-blandingen og hell over på tett beholder.
- La stå i minst 6 timer, men aller helst over natten.
- Når du skal servere, heller du av litt av laken.
- Holder seg lenge i kjøleskap på tett beholder.
Legg igjen en kommentar